Cum iti poti gasi clienti pe CautInstalator.ro

Instalatori recomandati

Vezi toti instalatorii din orasul tau

Ai descoperit CautInstalator.ro? Iti dam mai jos cateva sfaturi de urmat, pentru a-ti gasi clienti cat mai usor si pentru a te asigura ca vei fi contactat de catre persoanele aflate in cautare de instalator, dupa inscrierea in comunitate.

Completeaza-ti profilul cat mai bine

Nu e de ajuns sa iti creezi un cont pe CautInstalator.ro. Asigura-te ca acesta ofera potentialilor clienti cat mai multe informatii, astfel incat acestia sa aiba incredere sa te contacteze. Conecteaza-te pe site cu adresa de email si parola cu care te-ai inscris pe CautInstalator.ro si vezi cum arata profilul tau, apasand linkul Cum iti vad angajatorii profilul.
Ulterior, completeaza-ti profilul cat mai bine:

- Adauga o poza sau mai multe in profil, pentru ca potentialii clienti sa stie pe cine contacteaza. Poti adauga inclusiv poze ale lucrarilor din portofoliu dar alege ca fotografie principala, o fotografie a ta.
- Completeaza-ti cat mai bine descrierea si detaliile privind experienta si serviciile pe care le prestezi si pentru care esti calificat
- Adauga recomandari, daca ai lucrat pentru clienti care au fost multumiti de serviciile tale si care sunt dispusi sa te recomande
- Completeaza intrebarile din interviul online. Acestea iti vor da posibilitatea sa te promovezi in comunitate si le vor da clientilor posibilitatea de a te cunoaste mai bine.
- Solicita un interviu audio sau video gratuit, trimitandu-ne un mesaj la adresa irina.diamandi@cautinstalator.ro, sau din sectiunea Contact. Un interviu audio sau video iti va da posibilitatea sa iesi in evidenta in fata altor instalatori de pe site si sa convingi clientii sa te contacteze.

Cu cat profilul tau e mai complet, cu atat vei fi afisat prioritar in lista instalatorilor din orasul tau: Instalator Bucuresti I Instalator Cluj I Instalator Constanta I Instalator Iasi I Instalator Timisoara.

Aplica la anunturile de angajare postate pe site de persoanele in cautare de instalator

Arata-ti interesul pentru lucrarile pentru care doresti sa fii contactat, aplicand la anunturile de angajare postate. Poti aplica la aceste anunturi gratuit si de asemenea poti alege sa contactezi direct angajatorul (daca in pagina anunturilor de angajare gasesti aceasta optiune).

Construieste-ti un renume in comunitatea CautInstalator.ro

Construieste-ti un renume pe CautInstalator.ro avand un profil complet si prestand servicii de calitate pentru clientii care te gasesc in aceasta comunitate. Trateaza fiecare client cu atentia cuvenita si strange cat mai multe recomandari pozitive. Vei fi astfel afisat printre primii, atunci cand angajatorii cauta pe site un instalator, pentru ca promovam persoanele serioase, care presteaza servicii de calitate si care primesc recomandari pozitive de la clientii de pe site.

Toate sfaturile