Ai nevoie de un instalator? Cauta instalator pentru casa ta!

Angajez instalator

Instalatori recomandati

Instalatori

locuiesc in tineretului, masina de spalat nu mai functioneaza, »
Schimbare robinet de la chiuveta din baie »
Am nevoie de un instalator cat mai urgent pentru a-mi repara masina de spalat rufe. Locuiesc in Titan. Astept sa ma contactati. Multumesc! »
Angajez instalator cu experienta in instalatii sanitare (cupru,pexal,ppr)ptr. case, blocuri,hoteluri, institutii etc. Stabileste necesarul de materiale ptr.instalatii. Intretinerea si raspunderea sculelor de lucru. Comp1 »
Schimbare instalatii baie si montaj masina de spalat. caut instalator autorizat, serios si cu experienta. Zona Stadionul National. De preferat dupa ora 19.00. »
Schimbare calorifer in 2 camere. »
Inlocuire tevi centrala termica in apartament 2 camere. »
Am nevoie de un instalator ca mi s-a stricat bateria de la cabina de dus. »
Instalare centrala termica cu 5 calorifere + instalare aer conditionat. »
Caut instalator pentru lucrari de reparatie canalizare chiuveta bucatarie si robinet baie. »
SC AMINSTAL EXPERIENCE SRL angajeaza instalatori termo-sanitari , montaj panouri solare incalzire in pardoseala, ccentrale pe toate tipurile de combustibil ,preferabil permis auto »
Main responsibilities: Maintain and repair plumbing fixtures to include washbasins, toilets, showers and water heater The candidate must accomplish the following requirements: -have at least 5 years experience as a sani1 »
Scoala Dobrovat,judetul Iasi, cauta un instalator in vederea repararii unei instalatii sanitare de la gradinita. Drumul este astfaltat si se ajunge din iasi in 20 de minute Contactati-ne »
Am nevoie de o persoana pentru a monta o masina de spalat intr-o camera adiacenta baii din apartament. Este necesara gaurirea peretelui pentru a permite trecerea furtunelor de alimentare si evacuare. De asemenea este1 »
Am nevoie de un instalator gaze care sa ma ajute sa rezolv presiunea la gaze pentru butelie cu ceas. Are flacara mica. Locuiesc in comuna Cornu. »
« < 1 2 3 4 5 > »